Παρμπρίζ Γαλιατσάτος Πάτρα

Σχετικά με Εμάς

Παρμπριζ Γαλιατσατος

Παρμπρίζ Γαλιατσάτος - Παρ-Μπριζ Αυτοκινήτων - Αντηλιακές Μεμβράνες – Μηχάνημα Βαθμονόμησης Καμερών ADAS

Η επιχείρηση ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ εδρεύει στην Πάτρα από το 2001. Διαθέτει πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στο τομέα παρμπρίζ, πλαϊνά και πίσω κρύσταλλα όλων των τύπων των οχημάτων, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Επίσης η πολυετής πείρα αποτελεί κύριο γνώμονα για την άριστη ποιότητα των εργασιών.

Η εταιρεία ελέγχει τη ζημιά και επισκευάζει ή αντικαθιστά το παρμπρίζ σας με γραπτή εγγύηση των εργασιών.

Αναλαμβάνει την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων για τρακτέρ και δομικά μηχανήματα παντός τύπου, επίσης αναλαμβάνει την τοποθέτηση κρυστάλλων σε οχήματα μεγάλου όγκου (λεωφορεία, φορτηγά κλπ).

Διαθέτει Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης πελατών στο σημείο του ακινητοποιημένου οχήματος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή και καινοτόμο μέθοδο αντικατάσταση παρμπρίζ με Ρομπότ.

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης

Άμεση εξυπηρέτηση πελατών

Ασφαλείς πληρωμές με κάρτα

Άψογο τελικό αποτέλεσμα

Εγγύηση τοποθέτησης & επισκευής

Με πάνω από 15 χρόνια χρόνια προϋπηρεσίας στον χώρο επισκευής & αντικατάστασης παντός τύπου οχημάτων, παρμπρίζ, πλαϊνά & οπίσθια κρύσταλλα, η εταιρεία Γαλιατσάτος Κ. Γεώργιος Ο.Ε. με έδρα την Πάτρα , σε νέες εγκαταστάσεις, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου & Ακρωτηρίου, εγγυάται την άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα σας, με ποιότητα , αξιοπιστία & υπευθυνότητα.

Η εξελίξεις της τεχνολογίας έχουν ως αποτέλεσμα να μας φέρνουν πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, γι’ αυτό πρωτοπορούμε στην αντικατάσταση κρυστάλλων με χρήση Ρομπότ.

Εγγυηση τοποθετησης & επισκευης​